Bedstemors surbærmarmelade

Her er en lækker opskrift på surbærmarmelade. 

Ingredienser:

  • 250 g. surbær (Aronia melanocarpa)
  • 1 dl. Vand
  • 250 g. jordbær eller skrællede æbler
  • 1 dl. Vand
  • 350 g. sukker

Sådan gør du:

  • Surbær og 1 dl. vand koges godt igennem.
  • Særbærrene blendes let med en stavblender.
  • Kog samtidig jordbær (eller skrællede æbler sammen) med 1 dl. vand i en anden gryde.
  • Herefter hældes jordbær sammen med de blendede surbær.
  • Tilsæt sukker og lad det koge i 5-10 min.
  • Marmeladen hældes på rene, skoldede glas.

 

Er marmeladen for tynd kan der tilsættes marmelit. (Se hvordan, på pakkens brugsanvisning.)

Wednesday the 13th. Copyright © 2014 | Hjorthede Planteskole A/S, Tukærvej 12, 8850 Bjerringbro | Alle rettigheder reserveret | Joomla Skins | Hostgator coupon.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information