Persondata og Cookies

Her kan du læse om politikken for indsamling og behandling af persondataoplysninger, samt indsamling af data via cookies. Hjemmesiden www.hjorthede.dk ejes af Hjorthede Planteskole A/S, som har adgang til og er ansvarlig for alle dataoplysninger.

Når du besøger vores hjemmeside www.hjorthede.dk accepterer du at vi behandler dine persondata i henhold til nedenstående datapolitikker. Her kan du læse om de informationer der indsamles, hvordan oplysningerne behandles. Hvad de bruges til og hvem der har adgang til dem.

 

Cookies

Hvad er cookies?

Første gang du besøger Hjorthede Planteskoles hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Du modtager også cookies, når du foretager søgninger eller besøger undersider på vores hjemmeside. En cookie er en tekstfil, der lagres på din webbrowser, som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra.

 

Hvad bruger vi cookies til?

Cookies er med til at fortælle om dit besøg og din adfærd på vores hjemmeside. Vi bruger cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Vi indsamler informationer om, hvornår og hvor lang tid du besøger hjemmeseden, hvilke sektioner og artikler, du besøger, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre osv. Vores cookies bruges til: Markedsføring, Facebook, Instagram, Google Analytics, Google Ad Words, Kundeservice, Brugeradfærd og statistikker.

 

Hvornge opbevarer vi cookies?

 

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varierende antal måneder regnet fra sidste gang du var inde på Hjorthede Planteskoles hjemmeside. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb.

 

Hvordan undgår du cookies?

Hvis du ikke ønsker at vi indsamler oplysninger om dig anbefaler vi dig, at du sletter dine cookies. Cookies er en passiv filtype, den kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Du kan altid slette eller blokere for cookies. Men du skal være opmærksom på at du risikere at vores hjemmeside ikke fungere optimalt. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser/smartphone.

 

 

Persondatapolitik

Hjorthede Planteskole udfører al håndtering af personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning (GDPR). Når du, ved tilbudsforespørgsel og bestilling af planter mm., afgiver dine personoplysninger til Hjorthede Planteskole, giver du samtidig dit samtykke til at dine personoplysninger kan behandles af Hjorthede Planteskole.

 

Hvordan indsamler Hjorthede Planteskole personoplysninger?

  • Når du spørger på tilbud eller bestiller planter mm. hos Hjorthede Planteskole
  • Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail
  • Hvis vi har ringet til dig, eller mødt dig på en messe, kundearrangement eller på et kundebesøg og fået din accept til, at vi må kontakte dig på mail.

Indsamling af personoplysninger samt behandlingen af disse vil til enhver tid ske i henhold til loven.

 

Hvilke informationer indsamler Hjorthede Planteskole?

  • Navn, adresse, telefon, e-mail, region, samt info om hvilken branche man tilhører.
  • Generel korrespondance
  • Tilmeldinger til kundearrangementer
  • Demografiske oplysninger.
  • Købshistorik herunder evt. interesser
  • Feedback via vores kundeundersøgelser.

 

Hvad er formålet med indsamlingen?

  • Behandling af din forespørgsel eller bestilling af planter mm. Hos Hjorthede Planteskole.
  • Kontakt til dig med invitationer til kundearrangementer og konkrete tilbud på planter, samt inspiration og nyheder.
  • Forbedring og udvikling af Hjorthede Planteskole serviceydelser.
  • Tilpasning af Hjorthede Planteskoles kommunikation og markedsføring til dig.
  • Analyse af din brugeradfærd og re-marketing.
  • Administration af din relation til Hjorthede Planteskole.
  • Opfyldelse af lovkrav.

 

Hvor længe opbevarer vi persondataoplysninger?

Persondataoplysninger opbevares så længe, som det er tilladt i henhold til lovgivningen. Når vi ikke længere har et sagligt formål med at opbevare dem, slette vi dem.

Vi gemmer dine personoplysninger i tilfælde af, at du en dag har lyst til at handle hos os igen. På denne måde kan vi finde tilbage i dine tidligere bestillinger og se hvad du bestilte sidste gang. 

 

Beskyttelse af persondataoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver i vores ordrebehandlingsprogram, som kun er tilgængelig for Hjorthede Planteskole.

 

Hvem videregiver vi dine persondataoplysninger til?

Vi videregiver dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail til transport, hvis du har bestilt planter hos os. Denne information er nødvendig for at de kan levere din bestilling og holde dig opdateret om leveringstidspunktet.

 

Underretning ved brud på sikkerhed

Skulle der opstå brud på sikkerheden, vil vi straks gøre dig opmærksom på dette.

 

 

Dine rettigheder

I henhold til persondataforordningen, har du en række rettigheder:

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger Hjorthede Planteskole behandler om dig.
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, Hjorthede Planteskole har registreret om dig.
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger Hjorthede Planteskole har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter Hjorthede Planteskole alle oplysninger, som Hjorthede Planteskole ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.

 

Ønsker du at få udleveret eller slettet data skal du blot gøre os opmærksom på dette. Du kan pr. e-mail, anmode Hjorthede Planteskole om at få ajourført dine personoplysninger, gøre indsigelser eller anmode om at få slettet dine personoplysninger. Anmodningen skal indeholde dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

 

Opdateret maj 2018

Saturday the 17th. Copyright © 2014 | Hjorthede Planteskole A/S, Tukærvej 12, 8850 Bjerringbro | Alle rettigheder reserveret | Joomla Skins | Hostgator coupon.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information